افزایش ظرفیت سردخانه های مواد غذایی کرمانشاه

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : تاپایان سال ظرفیت سردخانه های مواد غذایی استان به 100 هزار تن می رسد.

افزایش ظرفیت سردخانه های مواد غذایی کرمانشاه

سعید کریمی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت سردخانه های نگهداری موادغذایی استان کرمانشاه 80 هزار تن است، گفت : پیش بینی می گردد تا سرانجام سال با افزایش 20 هزار تنی ظرفیت سردخانه های استان به 100 هزار تن برسد.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تا سرانجام سال آینده ظرفیت سردخانه های موادغذایی استان کرمانشاه به حدود 160 تا 170 هزار تن خواهد رسید.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: با تحقق این هدفگذاری بخش زیادی از احتیاج استان به توسعه سردخانه های موادغذایی مرتفع شده و از این پس برنامه ریزی برای توسعه سردخانه های مدرن در اولویت استان قرار خواهد گرفت.

وی سپس با بیان اینکه هم اکنون بیشترین سردخانه های استان سردخانه بالای صفر درجه بوده که به نگهداری سیب زمینی، پیاز و میوه اختصاص می یابد، گفت: بخش کمی از ظرفیت سردخانه های استان به سردخانه های زیرصفر اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون 23 سردخانه فعال دارد، گفت: ظرفیت فعلی سردخانه های استان کرمانشاه 80 هزار تن است که 10 هزار تن از این ظرفیت به سردخانه های با دمای زیرصفر اختصاص دارد .

وبلاگ شخصی اسماعیل کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "افزایش ظرفیت سردخانه های مواد غذایی کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش ظرفیت سردخانه های مواد غذایی کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید