واکنش ساعی به اظهارات علیرضا دبیر و احتمال حضور خواهرش در تیم ملی

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، هادی ساعی عصر امروز دوشنبه در نشست خبری فدراسیون تکواندو در پی میزبانی ایران در مسابقات جام ریاست اتحادیه جهانی شرکت کرد. در این نشست که از ساعت 17 در فدراسیون تکواندو شروع شد، ساعی درباره مسائل اقتصادی، انتخاب کادر فنی تیم های ملی، احتمال حضور خواهرش در تیم ملی و ... صحبت کرد که مشروح گفتگوی او با خبرنگاران در ادامه می آید:

واکنش ساعی به اظهارات علیرضا دبیر و احتمال حضور خواهرش در تیم ملی

تعداد تیم های جام ریاست اتحادیه جهانی دو برابر شد

چهار رویداد مهم داشتیم. اولین آن مسابقات جام باشگاه های آسیا بود که یازدهمین دوره را در مردان و در بخش بانوان نخستین بار این رقابت ها برگزار گردید. تیم های خوبی شرکت کردند و تیم های قابل توجهی حضور داشتند. در سال های گذشته تعداد تیم ها کمتر بود.بعد از آن مسابقات جام فجر را داشتیم که کشورها با نفرات اصلی و قهرمانان المپیک حضور داشتند. سپس مسابقات جام ریاست اتحادیه جهانی را برگزار کردیم که به گفته ناظر فدراسیون جهانی و رئیس اتحادیه آسیا مسابقات در سطح بالایی بود. 10 تیم حضور داشتند که نسبت به گذشته دو برابر بود. قهرمانان المپیک و جهان حضور داشتند چرا که 20 امتیاز این مسابقات با تورنمنت های دیگر فرق دارد. در ادامه مسابقات پاراتکواندو را هم داشتیم.

علت افت تکواندو ایران؟

در چند سال آخر از نظر کسب مدال در روزهای خوبمان نبودیم. برای این موضوع برنامه داریم. اگر از تمام داشته ها استفاده کنیم می توانیم این کمبودها را جبران کنیم. روی بچه های جوان می توانیم حساب کنیم. درست است جوان ها کم تجربه هستند ولی مطمئن هستم با برنامه ریزی خوب می توانیم چند سال که نتوانستیم خوب مدال کسب کنیم را جبران کنیم. من به این بچه ها امیدوار شدیم. به حمایت کمیته المپیک و وزارت ورزش هم احتیاج داریم تا ورزشکاران را به مسابقات مختلف اعزام کنیم. سجاد مردانی به خاطر چهار امتیاز کمتر نتوانستیم سهمیه المپیک توکیو را بگیرد. او اگر به یک تورنمنت عادی هم می رفت و یک مدال برنز می گرفت، می توانست راهی المپیک گردد.

گزینه های سرمربیگری باید در کمیته فنی حاضر شوند

دو سال و نیم را از دست داده ایم و کار فشرده و سختی است. در شش ماه اول سال 10 رویداد مهم داریم. برخی از مسابقات مثل جهانی و دانشجویان پشت سر هم برگزار می گردد. هر دو رویداد مهم است و امتیاز سهمیه المپیک را دارد. امروز جلسه کمیته فنی برگزار گردید و تصمیماتش اطلاع رسانی می گردد. اولین کار کمیته فنی، انتخاب کادر فنی است. یکسری از دوستان کاندیدا هستند و باید از برنامه هایشان دفاع نمایند. باید دید کمیته فنی به کدام عزیزان رای می دهند.

مهرو کمرانی در تیم بانوان به کارش ادامه می دهد؟

انتخاب سرمربی تیم ملی بانوان نظر کمیته فنی است ولی مهرو کمرانی هم جزو گزینه ها است. باید برای سال آینده چند گزینه داشته باشیم. مسابقاتی که در پیش داریم سخت و نزدیک به هم است. باید از چند کادر استفاده کنیم.

حداقل دو کادر فنی خواهیم داشت

بیشتر بچه های ما در تیم دانشجویان هستند. ممکن است چند تیم مختلف برای رویدادهای مختلف با چند کادر داشته باشیم. حداقل دو کادر فنی برای تیم ها خواهیم داشت.

مصوبات کمیته فنی و تشکیل تیم امید

کمیته فنی سخنگو دارد و قرار شد ایشان گزارش بدهد اما دو مصوبه مهم داشتیم. یکسری از دوستان گزینه سرمربیگری شدند و قرار شد برنامه بدهند و از برنامه ها دفاع نمایند. اجازه بدهید اسامی را بعدا اعلام می کنیم. مصوبه دیگر تشکیل تیم امید است. از قبل گفته بودیم یکی از بخش هایی که در گذشته ضعف داشتیم، نبود تیم امید بود. بچه ها بعد از رده سنی جوانان رها می شدند و تیم های لیگ از قهرمانان در رده نوجوانان و جوانان استفاده نمی کردند چون می خواستند قهرمان شوند. اما این تیم امید را تشکیل می دهیم و برای کادر فنی هم کمیته فنی تصمیم می گیرد. تیم امید پشتوانه تیم بزرگسالان خواهد بود.

از بازگشت مهماندوست استقبال می کنیم اما...

قبلا هم گفته بودم از تمام پتانسیل تکواندو ایران استفاده می کنیم. رضا مهماندوست از برترین مربیان است. از او خواهش کردم و با تیم کامل به مسابقات ایران آمد. حتما از ایشان استفاده می کنیم ولی ظاهرا خودش گفته تا المپیک 2024 با آذربایجان قرارداد دارد. اگر قراردادش لغو بگردد یا اتفاقی رخ بدهد، به او احتیاج داریم. در بحث مربی، خودمان هم این چالش را داریم. دوست داریم از مربیان بیشتری استفاده کنیم.

ادامه کار با فریبرز عسگری؟

عسگری هم جزو گزینه های سرمربیگری تیم ملی مردان است. ایشان هم باید برنامه هایش را بیاورد و در کمیته فنی از برنامه هایش دفاع کند.

احتمال برگزاری جام فجر در تابستان

یکی از برنامه هایمان این است که اگر بگردد سال آینده جام فجر را در رده سنی جوانان هم برگزار کنیم. این احتیاجمند تغییر زمان است. باید این جام را در فصل تابستان برگزار کنیم تا نونهالان و نوجوانان درگیر تحصیل و مدرسه نباشند. مستلزم رایزنی با فدراسیون جهانی است و آنها باید بپذیرند و در تقویم خود این مسابقات را در تابستان اضافه نمایند.

خدا را شکر سربلند شدیم

ماهر ناظر فدراسیون جهانی اذعان داشت هیچ کجای جهان سابقه نداشته 10 روز مسابقات تکواندو برگزار گردد. خدا را شکر سربلند بیرون آمدیم. ماراتن مسابقات خوب برگزار گردید. ماهر به داوران و میهمانان خارجی هم اصرار داشت هرکجا می فرایند بگویند ایران کشور امنی است. او چند بار به داوران بین المللی گفتند هرکجا که داوری می کنید بگویید ایران امن است. او از سطح مسابقات هم تعریف کرد. برایم افتخار بود کسانی که خارج از ایران می آیند چنین قضاوتی درباره ما دارند.

نفع 2 میلیارد و 400 میلیونی از تغییر محل میزبانی مسابقات

آخر سال است و همه فدراسیون ها این شرایط اقتصادی را دارند. اما بازهم شرایط ما را نداشتند چون قرار نبود میزبان این رویدادهای بزرگ باشند. رویداد 10 روزه ما خیلی هزینه بر بود. با همفکری کادر فنی و بچه های فدراسیون و کادر برگزاری، تصمیم گرفته شد مسابقات از جزیره کیش به ایران بیاید تا هزینه هایمان کمتر بگردد. یک نمونه؛ قرارداد هتل 3 میلیارد و 600 میلیون تومان بود ولی هزینه تهران 1 میلیارد و 200 میلیون شد. این به ما خیلی یاری کرد. بحث حمل و نقل و امکانات هم بود که هزینه های اضافه داشت. یکسری امکانات هم در فدارسیون داشتیم که ترجیح دادیم استفاده کنیم. اگر سالن بزرگتر بود، از ورزشکاران بیشتری ثبت نام می کردیم. اگر اجازه می دادیم ثبت نام بیشتر بگردد در طول یک روز مسابقات تمام نمی شد.

تکواندو لیاقت یاری های کمیته المپیک و وزارت را دارد

کشورهای اسلامی و بازی های آسیایی هزینه دارد. توکل به خدا. از دوستان و اسپانسرهای خوبی که داریم یاری می گیریم. به یاری های وزارت و کمیته امیدوار هستیم. برای این مسابقات هم وزارت ورزش مبلغی را برایمان واریز کرد. این مبلغ جوابگوی تمام هزینه ها نبود ولی کارمان را راه انداخت. از کمیته هم تشکر ویژه می کنم. این یاری ها یک میزان دست ما را باز کرد. امیدواریم در آینده هم این اتفاق رخ بدهد. تکواندو لیاقتش را دارد از یاری های وزارت و کمیته استفاده و افتخار آفرینی کند. در بازی های آسیایی و کشورهای اسلامی هم مطمئن هستم بخشی از فشار کاروان روی تکواندو خواهد بود چون جزو رشته های مدال آور بوده است.

گلایه مثل علیرضا دبیر؟

با توجه به رویدادهایی که داریم، برای سال آینده حداقل 70 - 80 میلیارد برای 6 ماه اول سال می خواهیم. بودجه وزارت و کمیته هم آنقدر نیست که تمام احتیاجمان را برآورده کند. باید کوشش کنیم. تکواندو در سالی که گذشت کمترین سهم را در کمیته ملی المپیک داشت. خودم آنجام بودم و خیلی یاری کردم ولی شیوه اقتصادی در کمیته المپیک عوض شد و به صورت امتیازبندی به رشته ها تخصیص یافت. به نسبت مدال هایی که گرفتند، بودجه بیشتر بود. ولی تکواندو 107 درصد رشد داشت ولی رشته هایی بودند که تا 600 درصد هم به خاطر مدال هایی که گرفتند رشد داشتند.

قول 500 میلیون تومانی صالحی امیری برای تکواندو

تکواندو بیشترین ضرر را کرد. صالحی امیری هفته قبل قول یاری داد و این درصد بالاتر آمد. صالحی امیری در هیات اجرایی قول یاری 500 میلیون تومانی داد. قولش را داده است. در گذشته شاخص وجود نداشت. کسانی که در هیات اجرایی بودند سهم بیشتری داشتند. به هر حال این یک خط کش است. قانون بد بهتر از بی قانونی است. بالاخره یک فاکتورهایی هست که می توان با آن مقدار گیری کرد. ان شاءالله تداوم داشته باشد. اگر تداوم داشته باشد تکواندو ضرر نموده است.

واکنش به تهدید کشتی و حضور با تیم سوم در بازی های آسیایی

تکواندو را وارد حاشیه نکنید. تمام کوششمان را می کنیم به برترین شکل در تمام رویدادها حاضر باشیم و آبروی کشور و تکواندو برایمان مهم است. برای کسب مدال سعی می کنیم با برترین نفرات حاضر بشویم. شاید مجبور شویم برخی از بازیکنان را تقسیم کنیم چون تمام مسابقات مهم است. مسابقات گرندپری 60 و آسیایی 40 امتیاز دارد. عاقلانه است برترین ها را به گرندپری بفرستیم.

لیگ بدون ملی پوش پویا نیست

در این چند سال نتوانستیم از لیگ استفاده کنیم و چند علت داشته است. دو سال اخیر را نمی توان ملاک قرار داد. فقط لیگ را برگزار کردیم. مثل تمام رشته ها. اما قبل از آن لیگ به تیم ملی یاری نمی کرد چون بچه های ملی پوش درگیر لیگ نبودند. لیگی که ملی پوش نداشته باشد پویایی ندارد. 21 سال در لیگ ایران بازی کردم و همزمان در تیم ملی بودم. این حضور بچه های قهرمان در لیگ باعث می گردد لیگ و تکواندو رشد کند و بچه ها جوانتر خودشان را با بچه های ملی پوش مقایسه نمایند و با هم درگیر شوند و خودشان را به رخ بکشند. لیگی که قهرمان و ملی پوش نداشته باشد نمی تواند یاری کند. آسیب شناسی کردیم. تعدد مسابقات باعث شد ملی پوشان نتوانستند در لیگ حاضر شوند. ملی پوشان بیشتر در مسابقات گرندپری، قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان بودند و نمی شد انتظار داشت در لیگ هم باشند. باید برنامه ریزی و لیگ را زمانی برگزار کنیم که ملی پوشان حضور داشته باشند و به لیگ رونق بیشتری بدهیم.

پیش بینی از بازی های آسیایی و قول مدال

از الان قول دادن زود است. ملی پوشان شرایط خوبی دارند. فکر کنم تکواندو جزو رشته هایی است که مثل همیشه مدال می گیرد. کوشش می کنیم بانوان هم در بازی های آسیایی مدال بگیرند. در بازی های آسیایی همیشه چند رشته داریم که همیشه مدال می گیرند. تکواندو جزو رشته هایی است که در رده بانوان در بازی های آسیایی مدال گرفته است. وقتی تکواندو مدال گرفته جایگاه ما در رتبه بندی بازی های آسیایی هم تغییر نموده است. تکواندو، وزنه برداری، کشتی و کاراته همیشه در بازی های آسیایی مدال گرفته اند ولی وقتی در بانوان مدال گرفته ایم رتبه ما در جدول کلی تغییر نموده است.

خواهرم جزو گزینه های سرمربیگری نیست

خواهرم (مهروز ساعی) اگر جزو گزینه ها باشد کمیته فنی باید نظر بدهد. با این حال او جزو گزینه ها نبوده است. شاید سرمربی تازه بخواهد به عنوان یاری مربی به کادر فنی بیاید.

منبع: خبرگزاری مهر

به "واکنش ساعی به اظهارات علیرضا دبیر و احتمال حضور خواهرش در تیم ملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واکنش ساعی به اظهارات علیرضا دبیر و احتمال حضور خواهرش در تیم ملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید