سالاد جوانه ماش

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، خبرنگاران : سالاد جوانه ماش برای اشخاصی که رژیم دارند مناسب است.

سالاد جوانه ماش

سالاد از پیش غذاهای سالم است. انواع سالاد را می توان درست کرد.

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل ، فریدون مظفری کارشناس آشپزی برنامه ای تلویزیونی، طرز تهیه سالاد جوانه ماش سالم و ساده را آموزش داده است.

در فیلم زیر، طرز تهیه این سالاد خوشمزه را مشاهده می کنید.

طرز تهیه سالاد جوانه ماش سالادی خوش طعم و متفاوت

سالادها دارای انواع مختلفی هستند که البته به اسم پیش غذا و گاهی در بعضی موارد برای افراد رژیمی به اسم شام سبک میل می گردد. به بیانی دیگر سالاد کلمه ای است که دارای ریشه فرانسوی بوده و این پیش غذای خوشمزه دارای تنوع بیشماری می باشد؛ هر یک از این سالادها از ترکیبات متفاوتی تشکیل می شوند که وجه اشتراک آنها را می توان غنی بودن از پروتئین و ویتامین ها دانست. سالاد جوانه ماش یکی انواع سالادهای غنی و خوش طعم محسوب می گردد که در ادامه به آموزش طرز تهیه سالاد جوانه ماش به چهار روش متفاوت می پردازیم.

1- سالاد جوانه ماش با ماست خوشمزه

مواد مورد احتیاج

100 گرم جوانه ماش (خلالی ریز شده)

50 گم خیارشور

100 گرم کلم برگ سفید رنگ

50 گرم کشمش

اندازه لازم سس ماست

25 گرم مغز گردو

1 عدد هویج

2 ساقه کرفس (خلالی ریز شده)

مواد مورد احتیاج سس ماست

آب لیمو ترش 1 قاشق سووپخوری

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

ماست 2 قاشق سوپخوری

پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

اندازه دلخواه پودر فلفل سیاه

اندازه دلخواه نمک

روش تهیه

در اولین مرحله یک ظرف درب دار مناسب را انتخاب کنید، و تمامی مواد مورد احتیاج سس ماست را ریخته و به خوبی هم زده و در نهایت تکان داده تا به خوبی ترکیب گردند، سس ماست شما آماده است به سراغ تهیه سالاد می روید.

حالا در این مرحله جوانه های ماش، خیارشور، کلم، کرفس، هویج و بعلاوه مغز گردو و کشمش را درون ظرفی دیگر با یکدیگر ترکیب نموده و پس از یکنواخت شدن با سس ماست تهیه شده میل نمایید.

2- سالاد جوانه ماش و جوانه گندم با طعمی دلپذیر

مواد مورد احتیاج

1 پیمانه لوبیا (پخته شده)

4 پیمانه جوانه ماش

2 پیمانه کرفس (خرده شده به شکل نگینی)

2 پیمانه گوجه (خرده شده به شکل نگینی)

1 پیمانه هویج (خرده شده به شکل نگینی)

اندازه لازم آبلیمو

9 قاشق غذاخوری جوانه گندم

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

روش تهیه

برای تهیه و آماده سازی این سالاد ضروری است ابتدا هویج، گوجه فرنگی، کرفس های ریز شده را با یکدیگر ترکیب کنید. سپس درون یک ظرف نسبتا عظیم و گود با لوبیای پخته ترکیب نمایید. نکته: می توانید به سلیقه خود از لوبیا چیتی و یا لوبیا قرمز استفاده کنید.

در دومین مرحله به این مواد جوانه های ریز شده گندم و ماش را اضافه کنید.

در نهایت روغن زیتون، فلفل سیاه، آبلیمو و نمک را هم بیافزایید و داخل یخچال به مدت بیست دقیقه بگذارید، پس از گذشت این زمان سالاد خوش طعم شما آماده میل کردن می باشد.

3-سالاد جوانه ماش با لوبیا چیتی لذیذ

مواد مورد احتیاج

2 پیمانه لوبیا چیتی (پخته)

1 بسته جوانه ماش (ریز شده)

1 پیمانه خیارشور (ریز شده)

2 پیمانه قارچ(ریز شده)

1 پیمانه پیازچه (ریز شده)

1 پیمانه سبزی شوید و جعفری (ریز شده)

2 قاشق غذاخوری آبلیمو

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

اندازه لازم فلفل

اندازه لازم نمک

مواد مورد احتیاج سس سالاد

سیر 2 حبه

1/2 پیمانه آبلیمو

1/2روغن زیتون پیمانه

اندازه دلخواه فلفل و نمک

روش تهیه

ابتدا در اولین مرحله درون تابه ای میزانی روغن زیتون بریزید و قارچ ها را همراه با فلفل و آبلیمو تفت بدهید.

سپس جوانه ماش، پیازچه، شوید، جعفری، خیارشور، لوبیا چیتی را درون یک ظرف مناسب بریزید و بهم زده خوب ترکیب کنید.

این مواد را با قارچ های طعم دار شده ترکیب کنید و در یخچال بگذارید.

حالا نوبت به تهیه سس سالاد می رسد، برای این منظور ابتدا تمامی مواد مورد احتیاج سس را درون یک ظرف مناسب با یکدیگر ترکیب نموده و بهم بزنید تا یکدست گردد.

سالاد جوانه خوشمزه را از یخچال خارج کنید و سس آماده شده را بر روی آن بریزید.

4- سالاد جوانه ماش با گوشت مرغ دارای طعمی ناب

مواد مورد احتیاج

گوشت سینه مرغ و یا ژامبون یک قطعه

جوانه ماش یک پیمانه

کرفس یک دوم پیمانه

خیارشور یک دوم پیمانه

آویشن یک قاشق مرباخوری

شوید دو قاشق سوپخوری

دو عدد سیب زمینی

مواد مورد احتیاج سس سالاد

آبلیمو دو قاشق سوپخوری

سس مایونز سه قاشق سوپخوری

میزان دلخواه فلفل و نمک

روش تهیه

ابتدا سیب زمینی را درون قابلمه ای آب پز نموده و سپس پوست گرفته و به شکل نگینی ریز کنید.

گوشت مرغ را هم ریز نموده و داخل یک ظرف (نسبتا عظیم) ریخته و سیب زمینی و سایر مواد از جمله کرفس، شوید، خیارشور، جوانه ماش را درون ظرف به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شده و یکدست گردند. ظرف سالاد را درون یخچال قرار دهید.

حالا در این مرحله نوبت به تهیه سس سالاد می رسد؛ آبلیمو، سس مایونز و فلفل و نمک را داخل ظرفی با یکدیگر ترکیب کنید. سالاد را از یخچال خارج نموده و سس آماده شده را بر روی آن ریخته و به خوبی بهم بزنید.

در خاتمه میزانی آویشن خرد شده را بر روی سالاد بریزید و با استفاده از هویج و خیار آن را مزین نمایید.

چند نکته طلایی در طرز تهیه سالاد جوانه ماش

در صورت تمایل می توانید گوجه فرنگی را از طریق قاشق تخلیه نموده و با استفاده از سالاد جوانه ماش پر نمایید.

می توانید برای سالاد جوانه ماش روش چهارم از ژامبون به جای مرغ استفاده کنید.

اندازه فلفل را متناسب با ذائقه و دلخواه خود می توانید کم یا زیاد نمایید.

این سالاد جزو پیش غذاها محسوب می گردد که در صورت تمایل افراد دارای رژیم غذایی می توانند به جای شام میل نمایند.

منبع: رکنا

به "سالاد جوانه ماش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد جوانه ماش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید