طرز تهیه حلیم بادمجان غذای مخصوص اصفهانی

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، حلیم بادمجان هنگام سرو باید کش بیاید و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن است که در نتیجه استفاده از گوشت گردن می باشد.

طرز تهیه حلیم بادمجان غذای مخصوص اصفهانی

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل به نقل از نمناک

مواد لازم

بادمجان 1 کیلو

عدس ا پیمانه

پیاز سرخ کرده ا پیمانه

کشک زعفرانی 1 پیمانه

گوشت گوسفندی 500 گرم

سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری

زعفران ایرانی 1/2 پیمانه

نعناع داغ یک چهارم پیمانه

سیر تازه 2 حبه

نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به اندازه لازم

روغن به اندازه لازم

گردوی پودر شده برای تزیین

طرز تهیه

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس ها را با اندازهی آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم .

کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود .

نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت 2 دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.

همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد.

بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس ، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست.مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد حلیم بادمجان

حلیم بادمجان جزو غذای محلی - اصفهان میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .

حلیم بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به نام افطار - میل کرد .

توجه نمایید اندازه مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه حلیم بادمجان غذای مخصوص اصفهانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلیم بادمجان غذای مخصوص اصفهانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید