راهکارهای مقابله با سرما در کمپینگ ، ابزار مناسب کمپینگ

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، برای افرادی که در فصل های سرد سال به مسافرت می روند، مقابله با سرما و گرم نگه داشتن بدن یک امر ضروری و مهم محسوب می گردد. خصوصا برای افرادی که سرمایی هستند و به راحتی دچار سرماخوردگی و بیماری می شوند. قطعا بیمار شدن در سفر چندان جالب به نظر نمی رسد و می تواند سفر شما را با ناراحتی و رنج همراه سازد. از این رو در این مطلب قصد داریم در خصوص راهکارها و روش های گرم نگه داشتن بدن و ابزار مناسب طبیعت گردی و مقابله با سرما در کمپینگ و طبیعت گردی صحبت نماییم. با ما همراه باشید برای شناخت ابزار مناسب کمپینگ. سرما یکی از مشکلاتی است که افراد علاقه مند به طبیعت گردی و کمپینگ با آن روبرو هستند. برای جلوگیری از این مشکل راهکارها و ابزار مناسب کمپینگ وجود دارد که 8 مورد آن درادامه مطلب عنوان شده است.

راهکارهای مقابله با سرما در کمپینگ ، ابزار مناسب کمپینگ

استفاده از لباس مناسب

دستمال گردن: شاید فکر کنید دستمال گردن تاثیر زیادی در جلوگیری از سرما ندارد. اما باید بدانید گردن شما یکی از مهم ترین نقاطی است که در گرم نگه داشتن بدنتان تاثیر می گذارد. استفاده از دستمال گردن می تواند به شما در مقابله با سرما یاری کند و از مهم ترین ابزار مناسب کمپینگ بی شک دستمال گردن هستش. برای این کار می توانید از دستمال گردن های BUFF استفاده نمایید. این دستمال ها مخصوص کوهنوردی،طبیعت گردی و کمپینگ می باشند و این قابلیت را دارند که در صورت لازم قسمتی از صورت شما را نیز بپوشانند. این دستمال بعلاوه برای پوشاندن پیشانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد و از ابزار مناسب طبیعت گردی است که باید همراه داشته باشید.

جوراب پشمی: پا یکی دیگر از بخش هایی است که می توانید با گرم نگه داشتن آن از نفوذ سرما به بدن خود جلوگیری کنید. برای این کار از جوراب های پشمی استفاده نمایید. پوشیدن جوراب پشمی در هنگام خواب را نباید فراموش کنید که از واجب ترین ابزار مناسب طبیعت گردی است.

کلاه: وقتی در کیسه خواب یا چادر می خوابید، کلاه می تواند یک راه چاره مناسب برای جلوگیری از سرمای سرتان باشد. پس حتما از کلاه خصوصا در هنگام خواب استفاده نمایید.

لباس استرچ: پوشیدن لباس های استرچ تاثیر بسیاری در گرم نگه داشتن بدنتان دارند. این لباس ها با حجم کمی که دارند برای سفرها بسیار مناسب بوده و به راحتی در یک کوله پشتی جا می شوند. از این رو می توانید چند دست از این لباس ها را به همراه خود داشته باشید تا در مواقع لازم از آن ها استفاده نمایید. برای پوشیدن این لباس ها، ابتدا بلوز و شلوار استرچ را پوشیده و سپس یک لباس گرم تر بر روی آن بپوشید. در مرحله آخر یک کاپشن مخصوص کوهنوردی یا طبیعت گردی را بر روی آن ها بپوشید. این کار باعث می شود تا لایه های هوای بین لباس ها به عنوان یک عایق در مقابل بلوز سرما عمل کند.

گرم کردن فضای داخل چادر

یکی از راه های جلوگیری از سرما در کمپینگ ها، گرم کردن چادر می باشد. برای انجام این کار می توانید از گاز کمپینگ بهره ببرید و مقداری آب را بر روی آن قرار دهید تا بجوشد. این کار باعث گرم شدن فضای چادر شما می شود. توجه داشته باشید که هرگز از زغال داغ برای گرم کردن فضای داخل چادر استفاده نکنید. این کار ممکن است باعث آتش سوزی با خفگی هوای چادر شود.

غذاهای سرد نخورید

از خوردن و آشامیدن غذاهای سرد پرهیز کنید. خوراکی هایی مانند ماست طبعی سرد دارند و باعث ایجاد سرما در بدن شما می شوند. برای افزایش دمای بدنتان بهتر است از نوشیدنی های گرمی مانند چای در سفر استفاده نمایید.

استفاده از پتوی سفری

پتوی سفری یکی از ابزار مناسب کمپینگ است که در سفر حتما به آن احتیاج پیدا خواهید کرد. این پتو کم حجم می باشد و به راحتی می توانید آن را در بین وسایلتان قرار دهید. قبل از این که وارد کیسه خواب شوید، خود را به طور کامل در پتوی سفری بپیچید.

در فضای مناسبی چادر بزنید

زمانی که چادر می زنید دقت کنید تا در یک مکان مناسب این کار را انجام دهید. تا جایی که ممکن است سعی کنید از چادر زدن بر روی یک جای مرطوب خودداری نمایید. رطوبت باعث کاهش دما و ایجاد سرما می شود. اگر در جایی که چادر می زنید نتوانستید فضای مناسبی را پیدا کنید که از رطوبت در امان باشد، از یک نایلون بزرگ در زیر چادر استفاده نمایید. نایلون از نفوذ رطوبت به چادر جلوگیری می نماید.

استفاده از کیسه خواب

برای خواب حتما از کیسه خواب استفاده نمایید و آن را به طور کامل ببندید تا گرمای داخل کیسه به بیرون نرود. کیسه خواب از مهم ترین ابزار مناسب کمپینگ است که باید حتما در سفر همراه دشته باشید.

استفاده از زیر انداز

به همراه داشتن یک زیرانداز در یک سفر لازم است و از ضروریترین ابزار مناسب کمپین گاست. سعی کنید زیراندازی را انتخاب نمایید که جنس نایلونی داشته باشد. این زیر انداز را در زیر کیسه خوابتان قرار دهید. برترین نوع زیراندازها، زیراندازهای بادی هستند که در ایران کم پیدا می شوند.

کیسه آب گرم

یکی از ابزار مناسب طبیعت گردی و روش های موثر برای گرم کردم خودتان در مقابل بروز سرما، استفاده از کیسه آب گرم می باشد. کیسه آب گرم را با آب جوش پر نموده و در داخل کیسه خوابتان قرار دهید. وجود این کیسه در هنگام خواب در آغوش شما می تواند خواب راحتی را برای شما به همراه داشته باشد.

منبع: همگردی

به "راهکارهای مقابله با سرما در کمپینگ ، ابزار مناسب کمپینگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهکارهای مقابله با سرما در کمپینگ ، ابزار مناسب کمپینگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید