طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی در 5 مرحله

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، در زمان سرو غذا، هرگز نمی توان تاثیر طرز تهیه یک پیش غذای خوش مزه مانند طرز تهیه سوپ جو را نادیده گرفت. می دانید چرا؟ پل مکنا، یک نویسنده تاثیرگذار می گوید لذت، حس زیبایی ست که چند دقیقه دوام دارد اما رضایت، حسی ست که تا مدت ها پس از آن لحظه باقی می ماند. به همین علت است که اگر می خواهید پس از هر میهمانی تا مدت ها احساس رضایت اطرافیان را مشاهده کنید، خوب است با یک طرز تهیه سوپ جو خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی در 5 مرحله

طرز تهیه سوپ جو بسیار آسان است و از ترکیب چندین ماده مغذی حاصل می گردد. از آ ن جایی که سوپ جو از طعمی سبک و دل پذیر برخوردار است، انتخاب آن به عنوان پیش غذا همواره در اولویت خواهد بود.

هیچ چیز مانند یک کاسه سوپ داغ نمی تواند دمای بدن را به حالت عادی بازگرداند. برای طرز تهیه سوپ جو خوشمزه دستورالعمل های مختلفی وجود دارد، اما سوپ جوی محبوب ایرانیان حاوی خامه است و برخلاف سوپ های جوی دیگر، کمی طعم متفاوت و بافت غلیظی دارد.

در ادامه این مقاله روش پخت سوپ جو را به دو روش توضیح خواهیم داد تا این غذای خوش مزه را به عنوان یک پیش غذای منحصربه فرد آماده و رضایت میهمانانتان را جلب کنید.

طرز تهیه سوپ جو مجلسی

مواد لازم

  • جو پوست کنده 1 پیمانه
  • عصاره گوشت یا آب 5 الی 6 پیمانه
  • هویج 3 قاشق غذاخوری (رنده شده)
  • خامه 200 گرم
  • شیر 2 پیمانه
  • کره 80 تا 100 گرم
  • آرد 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

این طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی را می توانید در 3 ساعت به خاتمه برسانید که تنها 30 دقیقه از این زمان صرف آماده سازی مواد خواهد شد. توجه داشته باشید این روش پخت سوپ جو برای 5 الی 6 نفر آماده شده است.

  1. در ابتدای این طرز تهیه، ابتدا باید سس سفید آن را درست کنید. برای این کار در یک قابلمه کوچک آرد بریزید و درحالی که هم می زنید، به تدریج شیر را به قابلمه اضافه کنید.
  2. زمانی که آرد کاملا در شیر حل شد، آن را روی اجاق گاز قرار دهید (روی حرارت میانه) و مدام هم بزنید. هنگامی که مخلوط شروع به غلیظ شدن کرد، در ادامه این طرز تهیه سوپ جو، میزانی نمک، فلفل و کره اضافه کنید.
  3. به محض جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و 100 گرم خامه داخل آن بریزید و به خوبی هم بزنید. سس سفید شما آماده است.
  4. در ادامه روش پخت سوپ جو، در یک قابلمه میانه، عصاره گوشت یا آب بریزید و روی اجاق گاز با حرارت میانه قرار دهید.
  5. جو خیس خورده از قبل را به آب اضافه کنید و اجازه دهید 20 الی 30 دقیقه بپزد. در حالی که جو در حال پخت است، در قابلمه را بگذارید. هویج رنده شده را اضافه کنید و سپس سس سفید را داخل سوپ بریزید. در انتهای این طرز تهیه سوپ جو، تنها ضروری است یک ساعت و نیم به انتظار بنشینید و در خاتمه این سوپ خوشمزه را سرو کنید.

طرز تهیه سوپ جو ساده

مواد لازم

  • جو پرک 1 پیمانه
  • جو پوست کنده 500 گرم
  • مرغ نصف سینه
  • پیاز 2 عدد (بزرگ)
  • گشنیز و جعفری 1 پیمانه
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ 500 گرم
  • هویچ 500 گرم
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • آبغوره به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و کاری به میزان لازم

طرز تهیه

با استفاده از این طرز تهیه سوپ جو می توانید یک میهمانی 6 نفره راه بیندازید. تنها توجه داشته باشید که از 3 ساعت قبل شروع به طبخ سوپ کنید. در این زمان 30 دقیقه ابتدایی به آماده سازی مواد اولیه اختصاص می یابد و باقی زمان صرف جاافتادن سوپ جو خواهد شد.

  1. برای شروع طبخ با استفاده از این روش پخت سوپ جو، ابتدا جو پرک و جو پوست کنده را به مدت یک شبانه روز خیس کنید.
  2. یکی از پیازها را ریز خرد کنید و به همراه مرغ، نمک، زردچوبه و کمی کاری آب پز کنید. پس از این که مرغ به طور کامل پخته شد، آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
  3. پیاز دیگر را بسیار ریز خرد کنید و همراه با کمی نمک تا زمانی که طلایی رنگ گردد، بپزید. سپس قارچ های برش داده شده را با یک قاشق آبلیمو روی شعله ملایم حرارت دهید.
  4. بعد از تبخیر کامل آب قارچ، آن را از روی حرارت بردارید. جعفری و گشنیز تازه را بشویید و ریز خرد کنید. در صورت نبود سبزی تازه، می توانید از سبزی خشک بهره ببرید.
  5. جوی خیس شده را با آبی که داخل آن خیس خورده است، به همراه مرغ، پیازداغ، هویچ، قارچ، سبزی و کمی آب، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید.
  6. در خاتمه این طرز تهیه سوپ جو اجازه دهید مواد تا زمانی که لعاب انداخته اند و یکدست شده اند، روی حرارت باقی بمانند.
  7. برای مزه دارکردن سوپ به آن کمی آبغوره، رب، نمک و فلفل اضافه کنید.

در نهایت برای طرز تهیه سوپ جو باید بدانید

  • برای آن که سوپ جویی عالی بپزید، یک روز پیش از شروع پخت وپز، جوها را خیس کنید.
  • پیاز و هویج را بهتر است بسیار ریز کنید تا زیر دندان احساس آزاردهنده ای ایجاد نکند.
  • در این طرز تهیه سوپ جو، تفت دادن رب از واجبات است؛ چراکه باید پیش از شروع روش پخت سوپ جو، خامی رب از بین برود.
  • نیازی به سرخ کردن مرغ ها نخواهد بود و تنها ضروری است کمی آن ها را آب پز کنید. توجه داشته باشید پس از افزودن مرغ و سبزیجات به سوپ، بهتر است برای جاافتادن و ترکیب مزه ها 2 ساعت منتظر بمانید.
  • بسته به سلیقه خود می توانید از نخودفرنگی هم در این طرز تهیه سوپ جو بهره مند شوید.
منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی در 5 مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی در 5 مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید