طرز تهیه گراتن کدو سبز ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، گراتن کدو سبز یک پیش غذای سالم، کم کربوهیدرات، فاقد گلوتن است، همه این ویژگی ها آن را تبدیل به غذایی مناسب برای همه می نماید. این پیش غذا با موادی ساده و در مدت زمان بسیار کمی آماده می گردد و از جمله پیش غذاهایی است به افراد با رژیم کتو توصیه می گردد.

طرز تهیه گراتن کدو سبز ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه گراتن کدو سبز

  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
  • کدو سبز (حلقه ای برش خورده) دو تا سه عدد
  • خامه فرادما کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین سه چهارم پیمانه
  • پنیر موزارلا توپی کاله خرید آنلاین دو پیمانه
  • آرد دو قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه (خرد شده) به اندازه لازم
  • نمک، فلفل، آویشن به اندازه لازم

طرز تهیه گراتن کدو سبز

مرحله اول

فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را در تابه و روی حرارت میانه ذوب کنید. کدو سبزها را به کره ذوب شده اضافه کنید و حدود پنج تا شش دقیقه تفت دهید (تا حدی که کمی نرم شوند). سپس در ظرفی بریزد و کنار بگذارید.

مرحله دوم

دو قاشق غذاخوری کره به جای مانده را داخل تابه بریزید. آرد را اضافه کنید و حدود یک دقیقه آرد را با کره سرخ کنید. مرتبا هم بزنید تا آرد نسوزد. سپس شیر را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه فرصت دهید تا آرد داخل شیر بپزد. خامه، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود دو دقیقه صبر کنید تا سس کاملا غلیظ گردد.

مرحله سوم

ظرفی مناسب سرو (ترجیحا پیرکس) انتخاب کنید که بتوانید داخل فر هم بگذارید. داخل آن را کامل چرب کنید. نیمی از سسی که درست نموده اید کف ظرف بریزید. نصف کدو سبزهای تف داده شده را روی سس بچینید و نیمی از پنیر موزارلا را روی کدوها بریزید. بقیه سس را اضافه کنید و لایه بعدی کدو سبز را روی سس بگذارید و پنیر موزارلا روی آن بپاشید.

مرحله چهارم

گراتن کدو سبز را برای حدود 20 داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و لایه رویی آن کمی طلایی گردد.

گراتن کدو سبز شما آماده است. اگر دوست داشتید کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید و برای سرو روی میز ببرید.

نکات

  • اگر می خواهید گراتن کدو سبز کم کالری تری داشته باشید، خامه و پنیر را حذف کنید و کدو سبز ها را فقط با سس بشامل، داخل ظرف لایه لایه بچینید و داخل فر قرار دهید تا سس به خورد کدو سبزها برود و طعم بگیرد.
  • معمولا گراتن ها را در ظرف اصلی سرو، می پزند ولی اگر دوست دارید می توانید از قالب هم بهره ببرید. فقط ممکن است هنگام در آوردن گراتن از قالب کمی شکل ظاهری آن بهم بریزد.
  • گراتن انواع مختلفی دارد، قبلا طرز تهیه گراتن سبزیحات را آموزش داده ایم، حتما از تجربیات خود در درست کردن این گراتن ها به ما بگویید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه گراتن کدو سبز ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گراتن کدو سبز ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید