طرز تهیه پیراشکی پفکی خوشمزه و شیرین با تمام نکات در خانه

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، یکی از آن شیرینی هایی که یادآور خاطرات کودکی است و وقتی شکل و شمایل رنگی و شکلاتیش از ویترین شیرینی فروشی ها به چشم می خورد دلمان برای خوردنش غنج می رود، شیرینی پیراشکی است. البته از نوع تازه و نرم آن که چرب و چیلی هم نباشد. شیرینی پیراشکی یا همان دونات اگر به صورت خانگی و با روغن سالم سرخ شده باشد، یکی از خوشمزه ترین عصرانه ها به شمار میرود. در این دستورالعمل علاوه بر طرز تهیه پیراشکی پفکی با تمام نکاتش و بعلاوه طرز تهیه یک کرم خوشمزه برای روکش پیراشکی را با تمام نکاتش برایتان شرح داده ایم. با طرز تهیه پیراشکی خانگی پفکی و شیرین همراه ما باشید.

طرز تهیه پیراشکی پفکی خوشمزه و شیرین با تمام نکات در خانه

مواد لازم برای تهیه شیرینی پیراشکی خانگی خوشمزه با روکش مخصوص

  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین دو پیمانه
  • شکر دانه ریز دو و نیم پیمانه
  • مخمر خشک فعال دو و یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره چهارو نیم فنجان
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • کره پاستوریزه کاله (ذوب شده) خرید آنلاین شش قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ دو عدد
  • عصاره وانیل یا پودر وانیل یک قاشق چای خوری
  • روغن گیاهی سرخ کردنی به میزان لازم
  • پودر قند یک پیمانه

طرز تهیه پیراشکی خانگی پفکی و خوشمزه با روکش مخصوص

مرحله اول

برای تهیه یک مدل شیرینی پیراشکی با فیلینگ مخصوص ابتدا باید یک کاسه بزرگ را با اسپری روغن چرب کنید و کنار بگذارید. داخل یک کاسه کوچک یک پیمانه شیر پرچرب گرم را با یک چهارم فنجان شکر مخلوط کنید تا شکر داخل شیر حل گردد. سپس مخمر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد کف نمایند. حدود هشت دقیقه زمان برای به عمل آمدن مخمر کافی است.

مرحله دوم

حالا برای آماده کردن یک خمیر پیراشکی مرغوب و پفکی داخل یک کاسه میانه ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار قرار بگذارید. سپس یک کاسه بزرگ بردارید، به جامانده شکر، کره پاستوریزه آب شده، تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید. مخلوط مخمر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست ترکیب شوند. حالا مواد خشک یعنی آرد و نمک را آرام آرام اضافه نموده و با قاشق چوبی هم بزنید تا بافت خمیری ایجاد گردد. خمیر را به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و حسابی ورز دهید تا حالت کشسانی پیدا نموده و فقط کمی چسبناک گردد. در صورت احتیاج میزانی آرد به صورت قاشق های چای خوری به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر پیراشکی آماده شد آن را داخل کاسه ای که با روغن چرب نموده اید قرار دهید و روی آن را با پارچه ای تمیز یا سلفون بپوشانید. اجازه دهید خمیر برای یک تا دو ساعت در یک محیط گرم در فضای آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کند و میزان آن دوبرابر گردد.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان روی سطح کارتان را آردپاشی کنید و خمیر را به یاری یک وردنه پهن کنید. خمیر پهن شده به قطر سه سانتی متر را قالب پیراشکی بزنید و تکه های قالب زده شده را جدا کنید. دوباره خمیر به جامانده را یکدست کنید و آن را قالب بزنید. پیراشکی ها را روی سینی فر قرار دهید و بگذارید تا حدود چهل دقیقه استراحت نمایند.

مرحله پنجم

یک قابلمه بردارید و داخل آن را با روغن پر کنید. بعد از این که روغن داغ شد و به دمای حدود 180 درجه رسید آن ها را داخل روغن ریخته و سرخ کنید. دو طرف پیراشکی را سرخ کنید تا طلایی رنگ گردد. حدود یک دقیقه زمان برای سرخ کردن هر طرف پیراشکی کافی است. پیراشکی های سرخ شده را روی یک سینی که آن را با پارچه تمیز یا دستمال پوشاندید قرار دهید تا روغن شان خارج گردد.

مرحله ششم

حالا سراغ آماده کردن کرم مخصوصی است که برای روکش پیراشکی در نظر گرفته ایم. داخل یک کاسه بزرگ شیر، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. پیراشکی ها را به ترتیب داخل کرم غوطه ور کنید و روی یک قفسه فلزی بچینید تا خنک شوند. شیرینی های پیراشکی شما آماده اند. نوش جان!

فوت و فن طرز تهیه پیراشکی پفکی

  • حواستان باشد اگر روغن پیراشکی خیلی داغ باشد روی آن سوخته و داخلش خام می ماند. اگر روغن داغ نباشد پیراشکی خیلی چرب می گردد.
  • برای جلوگیری از سفت شدن پیراشکی هایتان دقت کنید تا به خمیر پیراشکی بیش از حد آرد اضافه نکنید. وقتی که خمیر پیراشکی تان کمی چسبندگی پیدا کرد اضافه کردن آرد را متوقف کنید.
  • علاوه بر کرم مخصوصی که طرز تهیه آن را به شما آموزش دادیم این پیراشکی را می توانید با کرم پاتیسیر و حتی پنیرخامه ای پر کنید.
  • برای اینکه این دسر را سالم تر تهیه کنید می توانید آن را با روغن زیتون سرخ کنید.
  • همین که روی پیراشکی هایتان طلایی شد آن ها را از روغن بیرون بکشید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پیراشکی پفکی خوشمزه و شیرین با تمام نکات در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی پفکی خوشمزه و شیرین با تمام نکات در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید