طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم با جو دو سر و شکلات

به گزارش وبلاگ شخصی اسماعیل، تقریبا در تمام خانه ها مخصوصا آن هایی که عاشق شیرینی پزی هستند، یک دستورالعمل از تهیه بیسکویت و کیک به صورت روتین تهیه می گردد. این دستورالعمل می تواند بیسکویتی سالم با جو دوسر و تکه هایی از شکلات باشد که با مواد لازم انگشت شمارش خیلی راحت و سریع آماده می گردد. البته اگر استفاده از شکلات هم برایتان خوشایند نیست و می خواهید بیسکویت رژیمی تری داشته باشید، به جای چیپس یا تکه های شکلات می توانید از کشمش یا مغزهایی مثل گردو و بادام زمینی بهره ببرید. با طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم با جو دوسر همراه ما باشید تا این بیسکویت مقوی و با ارزش غذایی بالا را بتوانید وارد رژیم غذاییتان کنید.

طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم با جو دو سر و شکلات

مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی سالم

  • آرد همه منظوره یک فنجان
  • کره بدون نمک خرید آنلاین هشت قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • دارچین آسیاب شده یک قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • تخم مرغ بزرگ یک عدد
  • عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
  • شکر قهوه ای یک فنجان
  • شکر دانه ریز یک چهارم فنجان
  • جو دوسر دو فنجان
  • چیپس یا تکه های شکلات یک فنجان

طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم

مرحله اول

اول از همه فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله دوم

کره را در بازه های زمانی 30 ثانیه ای داخل مایکروویو قرار دهید تا کاملا ذوب گردد. سپس حدود پنج دقیقه کنار قرار دهید تا خنک گردد. سپس شکر قهوه ای و دانه ریز، تخم مرغ و وانیل را به کره اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم داخل یک کاسه میانه مخلوط کنید و کنار قرار دهید. در این مرحله جوی دوسر و چیپس شکلات را به مخلوط کره اضافه نموده و بعد از آن مخلوط آرد را اضافه کنید. کاملا مواد را به یاری یک لیسک هم بزنید تا رگه های خشک آرد باقی نماند.

مرحله چهارم

به یاری قاشق برای هر عدد بیسکویت حدود یک ونیم قاشق از خمیر روی کاغذ روغنی بریزید؛ هشت عدد بیسکوییت در هر سینی فر آماده کنید. سینی فر را حدود 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بیسکویت ها آغاز به قهوه ای شدن نمایند. سپس صبر کنید تا بیسکوییت ها به مدت یک دقیقه داخل سینی خنک شوند. آن ها را به توری منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.

چند نکته

  • استفاده از چیپس یا تکه های شکلات کاملا سلیقه ای است. اگر رژیم دارید می توانید آن را کاملا حذف کنید.
  • استفاده از تکه های شکلات به جای چیپس شکلات طعم بیسکویت را مجذوب کننده تر می نماید؛ چون شکلات داخل بافت بیسکوییت آب شده و طعم آن را بهتر می نماید.
  • اندازه شیرینی بیسکویت هم بسته به ذائقه تان می توانید کم یا زیاد کنید؛ بنابراین خمیر بیسکویت ها را قبل از پخت بچشید.
  • اگر دوست دارید بیسکوییت طعم و بوی قهوه داشته باشد، از مقداری پودر قهوه بهره ببرید.
  • شما می توانید کوکی کدو حلوایی را هم با جو دوسر تهیه کنید.
  • حتما خمیر را به طور یکدست و یکنواخت به یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا حل گردد و رگه هایی از آن داخل خمیر به چشم نیاید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم با جو دو سر و شکلات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم با جو دو سر و شکلات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید